BASKICKÉ KUŘE – Španělsko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 1 větší kuře, 2 stroužky česneku, sůl, 4 lžíce kachního nebo husího sádla, 6 žampiónů, 6 rajčat, 3 pálivé papričky, 150 g šunky, mletý pepř, 100 ml bílého vína, nať divokého česneku (nemáme-li, použijeme nať kulturních odrůd česneku nebo nať cibule). POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře očistíme, rozsekáme na větší kousky, potřeme česnekem utřeným se solí a necháme hodinu uležet. V litinovém kastrolu rozpálíme kachní nebo husí sádlo a kousky kuřete v něm dozlatova opečeme. Přidáme rozčtvrcené žampióny, opečeme, přidáme oloupaná a rozčtvrcená rajčata, sekané pálivé papričky, drobné krájenou šunku, opepříme, osolíme, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Posypeme sekaným divokým česnekem a podáváme na stůl v kastrolu. Ve druhém kastrolu podáváme rýži jako přílohu.

BASKICKÉ KUŘE – Španělsko. BASKICKÉ KUŘE – Španělsko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1417 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz